Sestavine
Navodila za pripravo testa:Testo za pizzo vzamete iz hladilnika in ga razvaljate.Položite testo na pekač skupaj s papirjem in ga razvijete. Pustite ga vzhajati približno 10 min. Med tem časom segrejete pečico na 230°C.Testo namažete s paradižnikovo omako in obložite z dodatki po vašem okusu: dodate V SLEDOVIH npr : šunko, olive,feferone,sir,tuna,..
Alergeni
Prisotnost glutena v izdelku
DA
Navodila za uporabo
Navodila za uporabo
Sestavine: pšenična moka, voda, olivno olje(2%), hidrogenirana rastlinska maščoba, pecilni prašek(uravnalec kislosti: E 450, natrijev karbonat,kalcijev fosfat), stabilizator: guar gumi, emulgator:kecitin, sol,etilni alkohol,kis,kvas.
Hranilne vrednosti
Vrednosti na 100 g izdelka
energijska vrednost
1100/260 kJ/kcal
maščobe
4,5 g
- od tega nasičene maščobe
0,9 g
ogljikovi hidrati
46 g
- od tega sladkorji
0,7 g
prehranske vlaknine
1,5 g
beljakovine
8,2 g
sol
2,3 g
Kontaktni naslov dobavitelja
AL PONTE, D.O.O., LJUBLJANA POT K SEJMIŠČU 30, 1231 LJUBLJANA - ČRNUČE, SLOVENIJA
data-qa="component review-distribution-display">
0
0
0
0
0
Ocenite ta izdelek
Podajte mnenje
0
Povprečna ocena izdelka
0
0
Toliko kupcev je ocenilo ta izdelek
Ocenite ta izdelek
Podajte mnenje
Za ta izdelek ni tehničnih podatkov.